Trude Poorter

Poorter & Partners bestaat ruim 18 jaar. Trude Poorter is de oprichter van Poorter & Partners. Haar acht partners heeft ze zelf opgeleid als trainer, adviseur en coach. Naast haar opleiding en ervaringen in de gezondheidszorg, onderwijswereld en het bedrijfsleven, heeft ze specifieke kennis opgedaan op het gebied van Rationele Emotieve Imaginatie, NLP en Transactionele Analyse.

Trude is directeur van Poorter & Partners. Evenwel is zij, net als haar partners, veelvuldig uitvoerend bezig in haar rol als adviseur, trainer, coach, projectleider en veranderkundige. Zij ziet zichzelf als een partner in business, met name mede verantwoordelijk zijn om het succes van haar klant, winst / rendement en menselijk kapitaal te vergroten.

Dit betekent maatwerk. Exact de behoeftes, wensen van de klant in kaart brengen. Heldere doelen stellen, met de klant beleid en strategie uitstippelen en de juiste tools, methodieken en aanpakken kiezen. Het is belangrijk dat Poorter & Partners zo snel mogelijk een terugtrekkende beweging maakt na implementatie.

" 'Met eigen mensen en door eigen mensen', is een motto voor elke klant", zegt Trude Poorter. Evaluatie, toetsing en borging mogen echter niet ontbreken.